Wie zijn wij?

Nadat er bij mijzelf weer was ingebroken, ben ik mij opnieuw gaan oriënteren op de verschillende inbraakalarmsystemen. De moderne alarmsystemen werken via internet, hebben meestal een beveiligingscamera en kosten slechts een fractie van mijn oude traditionele alarmsysteem. Ik kwam tot de conclusie dat mijn traditionele inbraakalarmsysteem via de telefoonlijn met PAC gecertificeerde meldkamer en professionele installatie, maar zonder camera, niet voldeed en ook nog eens veel te duur was.

Aangezien veiligheid van mij en mijn familie belangrijk is en mijn eerste alarmsysteem mij onvoldoende heeft kunnen beschermen, ben ik zelf uitgebreid gaan vergelijken op internet. Ik kwam er toen achter dat ik door de bomen het bos niet meer kon zien. Er zijn vele verschillende inbraakalarmsystemen en er waren nog geen goede overzichtelijke vergelijkingen gemaakt. Hiernaast was er nog relatief weinig ervaring met de nieuwe moderne alarmsystemen. Ik was overgeleverd aan de verkooppraatjes van de verschillende leveranciers en de door hen geplaatste customer reviews.

Dit heeft mij er toen doen besluiten om zelf alle alarmsystemen te vergelijken. Ik heb hierbij naar de functionaliteiten gekeken, het uiterlijk en natuurlijk ook de prijs. Hiernaast de verschillende productreviews gelezen en gebruikerservaringen. Op basis hiervan heb ik toen een nieuw inbraakalarmsysteem aangeschaft. Mijn ouders kozen echter op basis van de door mij gebundelde informatie voor een ander inbraakalarmsysteem. Dit deed mij inzien dat er niet één beste alarmsysteem is voor iedereen, maar dat er wel één beste alarm voor mij (lees: ook jou) is!

Dit heeft mij doen besluiten om www.BesteAlarm.nl op te zetten. Hier deel ik alle informatie met iedereen, zodat iedereen hier baat bij kan hebben bij het maken van een keuze. Ik zal zelf geregeld de moderne inbraakalarmsystemen gaan testen en mijn bevindingen delen op deze website. Hiernaast kan iedereen hier ook zelf stemmen, zijn/haar ervaringen plaatsen en ingezonden artikelen toevoegen, zodat de www.BesteAlarm.nl de meest betrouwbare en beste vergelijkingswebsite wordt speciaal voor inbraakalarmsystemen.

Ik hoop dat deze website u helpt bij het maken van een goede keuze en zie uw reacties (over de alarmsystemen én over de website) graag tegemoet.

 tim Tim