Werkwijze van BesteAlarm.nl

Onze werkwijze zorgt ervoor dat we onafhankelijk blijven.Nr 1 Werkwijze

We bereiken dit doel door altijd de eerlijkste vergelijking te maken voor jouw thuissituatie. Wij zijn;

   • Altijd onafhankelijk
   • Altijd een compleet overzicht
   • Altijd de meeste kennis
   • Altijd gericht op jou

We vergelijken en beoordelen de verschillende alarmsystemen op verschillende aspecten; functionaliteiten, gebruiksgemak, design, installatie, expert review, user review en natuurlijk prijs. Hiernaast zullen wij zelf geregeld de moderne inbraakalarmsystemen gaan testen en onze bevindingen delen op deze website. Daarbij kan iedereen hier ook zelf stemmen, zijn/haar ervaringen plaatsen over de verschillende alarmsystemen en ingezonden artikelen toevoegen. Deze werkwijze moet ervoor zorgen dat deze www.BesteAlarm.nl de beste en meest betrouwbare vergelijkingswebsite wordt voor inbraakalarmsystemen in Nederland.

Mocht je toch nog een (goed) inbraakalarmsysteem missen in deze vergelijking. Stuur ons dan een bericht en wij zullen dit product dan reviewen en toevoegen aan de vergelijking. Voeg daarbij ook je eigen oordeel toe en deel je mening met anderen op deze site.

www.BesteAlarm.nl is volledig onafhankelijk. De kosten van de website worden gedekt door zogenaamde affiliates (advertenties), waarbij wij een bedrag ontvangen per click.