IsmartAlarm

Expert Reviewer
6,9

Een goed inbraakbeveiligingssysteem houdt de inbrekers niet altijd buiten, maar het zal je wel waarschuwen als iemand jouw huis probeert binnen te dringen. Helaas zijn de kosten voor een volledig professioneel gemonitord alarmsysteem hoog, waardoor veel huizen onbeschermd blijven door de financiële beperkingen. Voor de mensen is iSmartAlarm een oplossing. Dit inbraakalarmsysteem is betaalbaar en ontwikkeld voor doe-het-zelvers, waardoor je altijd en overal je thuis in de gaten kan houden via de smartphone app.

Het alarmsysteem ziet er mooi uit en is in een handomdraai geïnstalleerd. Het werkt redelijk stabiel, al moet het systeem soms lang zoeken naar verbinding, vooral voor de camerabeelden. Het iSmartAlarm pakket is uitbreidbaar met veel sensoren, waardoor het hele huis goed te beveiligen is. Er zijn wel enkele nadelen. De beveiligingscamera neemt geen videobeelden op, wat betekent dat je bij een melding zelf de beelden meteen moet opslaan op je smartphone. Hiernaast is er ook geen web app, waardoor je gebonden bent aan je smartphone.

PCmag heeft iSmartAlarm beveiligingspakket met camera uitgebreid getest en kwam tot bovenstaande samenvatting. De volledige review is hier te vinden;

iSmartAlarm is hiernaast ook uitgebreid door onszelf getest. Zie de volledige review hier