SmartAlarm

Expert Reviewer
10

Na het alarmsysteem meer dan twee maanden te hebben getest, heeft SmartAlarm een zeer positieve indruk achtergelaten. De installatie van het beveiligingspakket is binnen één uur uitgevoerd, waarbij het aanmelden en het plaatsen van de sensoren het grootste deel van de tijd kostte. Na installatie beschik je over een betrouwbaar en zeer gebruiksvriendelijk inbraakalarmsysteem.

Door het gebruik van de app heb je extra comfort en krijg je alle informatie over de status van het alarmsysteem. Mocht je het alarm vergeten aan in te schakelen, dan kan je met één druk in de app of op de computer het alarmsysteem activeren waar je ook bent. Het beheren van het beveiligingspakket via mijnsmartalarm.nl is dankzij de heldere structuur heel simpel en het spreekt voor zich.

Indien je het huis en je kostbaarheden in stijl willen beschermen, dan is het SmartAlarm Beveiligingspakket een zeer mooie oplossing. Iedereen die een beetje handig is en vaker met computers werkt kan de installatie uitvoeren. Alle sensoren worden met dubbelzijdig plakband vastgezet, al is vastschroeven natuurlijk beter.

Het Alarmpakket met beveiligingscamera heeft een zeer scherpe prijs voor een dergelijke set. Losse sensoren en uitbreidingen, zoals een extra deurcontact en bewegingsmelder, zijn echter relatief duurder.

Maak voor aanschaf van het beveiligingspakket een plan op basis van de plattegrond van je huis. Hierdoor krijg je zelf inzichtelijk hoeveel sensoren je nodig hebt en op welke plaatsen je deze installeren. Het SmartAlarm beveiligingspakket bestaat uit voldoende onderdelen om de gehele begane grond van een standaard huis te beveiligen.

Appletips heeft SmartAlarm uitgebreid getest en kwam tot bovenstaande samenvatting. De volledige review is hier te vinden; http://www.appletips.nl/je-woning-beveiligen-met-smartalarm-review/